Donirajte za stipendiju ili paket kniga - mesecno ili jednokratno

 
 
Da sigurno pošaljete donaciju putem
kreditne ili Visa Debit kartice
koristite PayPal Buy Now, Subscribe ili Donate dugme na dnu stranice
ili
pošaljite vašu donaciju putem Interac e-transferom na
INFO@MALISVETKANADA.ORG
ili
čekom - nalsovite ček ga na MALI SVET CANADA i pošaljite ga na sledecu adresu
Mali svet Canada, 2120 Oneida Crescent Mississauga, ON L5C 1V6 Canada

 

Sav novac od primljenih donacija ide DIREKTNO deci na listi "Deca koja cekaju pomoć", BEZ ODBIJANJA Malog sveta!

 

Po želji, možete izabrati kandidata za stipendiju sa liste dece koja cekaju pomoć koju cemo vam dostaviti i poslaćemo vam dodatne informacije o mlaišanu.

 

Donatore godišnje stipendije možemo povezati sa porodiciom mališana koje bude izabran da dobije stipendiju kako bi ostvarili lični kontakt koji daje još jednu nemerljivu dimeziju projektu #zaosmeh. Iskustva dosadšnjih sponzora koji su uspostavili vezu sa svojim štićenikom svedoče o izuzetnosti ove veze za obe strane i o ispunjenjunju i emocijama koje je teško iskazati rečima.
 

1. Mesečna Uplata #ZaOsmeh

Payment options

ili

2. Jednokratna pomoć

3. Paket knjiga Kreativnog centra - akcija "Zmaj beli knjige deli"

 

Sara iz Banja Luke - Stipendista Malog sveta Kanada - osvajač preko 600 medalja na takmičenjima u plivanju i potencijalna Olimpijka.

 

 

HVALA VAM ZA PLEMENITOST!

Stipendije za TALENTOVANE mališane u domovini. Direktno, sigurno, pouzdano, elektronski i bez odbijanja Malog sveta. Pomoć za odlične djake i studente za knjige, esksurzije, smeštaj i hranu u domu, školski pribor, školska pomagala, prevoz, specijalne kurseve, sportsku opremu, muzićke instrumente. Knjige za školske bibilioteke (nova akcija sa izdavačkom kucom Kreativni centar). Svi aplikanti za stipendiranje dostavljaju podatke o svom uspehu, taletntima i materijalnom stanju koje MSK proveri i rangira kandidate koriscenjem MSK algoritma. Pomognite da pomognemo!

 

Procena UNICEF-a je da oko 400,000 dece u Srbiji i Republici Srpskoj treba pomoć drustva da ostvari svoje potencijale!!! Izveštaj UNICEF-a možete pogledati na našem web sajtu. POMOGNIMO IM!

 

Platinum Sponsors