O nama

Dragi prijatelji,
 
Pomognite da zajedno
uvećamo ovaj broj
na 100!
#malisvet  #ZaOsmeh
#ZmajBeliKnjgeDeli
 
 

Promo video humanitarne organizacije Mali sveta Kanada
Izrada donacija: Vlado Paskaljević, Zoran Cerović, Tatjana Čornij, Dijana Vojnović 

 

Svima nam je poznato da je ekonomska situacija u Srbiji izuzetno teška. Prosečna primanja veoma su mala, standardi u zdravstvu i školstvu još uvek su daleko od evropskih, mnogim opštinama i ustanovama nedostaju osnovna sredstva za rad.

Sve je više onih kojima je pomoć neophodna, a među najugroženijima su deca. Našim nedužnim mališanima ne pruža se mogućnost da bezbrižno rastu i razvijaju svoje talente i potencijale, već se od najranijih dana svakodnevno suočavaju sa teškoćama.

Podstaknuti ovim činjenicama i željom da pomognemo, pokrenuli smo humanitarnu organizaciju “Mali svet Kanada”. Cilj naše organizacije je da, u saradnji sa ljudima dobre volje i velikog srca, pruži konkretnu dugoročnu pomoć deci u Srbiji i Republici Srpskoj. Naše projekte podržavaju organizacija "Moj heroj" i emisija "Kvadratura kruga".

 

13 članova Upravnog odbora MSK, Srjdan, Tanja i decica iz Puls Teatra na izvodjenju himne MSK tokom Svečane večere 10. nov 2018.

Za dugoročni uspeh i omasovljenje naše ideje, neophodan je kontinuitet. Pozivamo vas da se priključite tako što ćete se na našoj Web strani Donacije pretplatiti na donacije u iznosu od $65 mesečno u periodu od 12 meseci. "Dva dolara na dan" je simbolična suma koja se nezapaženo potroši, a koja može puno da pomogne.

Uplata donacija vrši se jednostavno - kreditnom karticom putem PayPal sistema. 

Svi donatori u svakom trenutku imaće potpuni uvid u iznos prikupljenih novčanih sredstava i njihovu namenu.

 

Podelite naš entuzijazam i dobru volju, pridružite nam se!

Srdačan pozdrav


Prilog TV N1 o humanitarnoj akciji "Zmaj beli knjige deli" sa Kreativni centar, Beograd

 

Mali svet Kanada/Small World Canada
 

 

 


 

 

Platinum Sponsors